Det var en virkelig hård dag i dag. Jeg var så træt. Jeg var lige vågnet. Det var en mandag morgen. Jeg havde brugt hele weekenden på at være sent oppe, for at spille videospil sammen med mine venner. Vi hyggede os virkelig og spillede i flere timer. Jeg kan tydeligt huske lørdag hvor jeg først gik i seng 4 om morgenen. Det gjorde at jeg virkelig vågnede sent næste dag. Min mor blev også ret sur på mig. Men nu skulle jeg i skole. Jeg skulle være der klokken 8 og min krop var bare virkelig træt. Jeg ville bare gerne sove videre. Jeg tog så noget tøj på, og gjorde mig klar til skolen. Så aftalte jeg at fulgtes med min ven til skole. Det er ham som jeg spillede med hele natten. Vi mødes udenfor og tog mod skolen. Han fortalte også at han virkelig var træt og ikke gad i skole i dag. Vi begge var virkelig sent oppe, og ville bare gerne sove. Vi ankom så i skolen. Det var en virkelig hård dag. Da vi fik pause, tog mig og min ven ud for at spille lidt bold. Vi håbede på at det ville kunne gøre os lidt mere frisk. Og det hjalp virkelig også. Vi løbede meget og jeg kunne mærke jeg ikke var lige så træt. Men jeg fortrød det også. Fordi imens vi løbede faldt min mobil ud af lommen og skærmen smadrede. Det var bare den værste dag nogensinde. Dagen kunne virkelig ikke blive værre. Min ven sagde vi kunne tage ned til fixphone.dk og få skærmen skiftet der. Det gjorde vi så. Vi fik heldigvis skærmen skiftet virkelig hurtigt. Det reddet idet mindste lige dagen lidt, og lidt på humøret. Nu ville jeg hjem og sove.