Der findes som bekendt katte mennesker og hunde mennesker. Nogen mennesker som bedst kan lide katte og nogen som bedst kan lide hunde. Der er dog nogen, som bedst kan lide katten, men godt kan lide hundens legesyghed, trofasthed og gode humør. Derfor kan der også være grund til at kigge sig om efter katte som minder om hunde. Der findes nemlig katteracer, der i deres adfærd minder om hunde og som har samme temperament som hunde. Så hvis man skal indgå et kompromis i hjemmet, om det skal være hund eller kat så kan man eventuelt lande på denne løsning, hvor man får lidt begge dele. Hvis man gerne vil læse mere om hvilke katteracer der minder om hunde, så kan med fordel læse mere på camne.dk 

Hunderacer til hundeelskeren 

Hvis man er endt på, at man skal anskaffe sig en hund derhjemme, så er næste spørgsmål hvilken hund man skal have. Der ,er nogen der godt kan lide små, søde hunde, mens andre bedre kan lide de store bamseagtige hunde, som også findes. Hvis man ikke har haft hund før, så er det en god ide at starte med en mindre hund, som er nem at træne og som har et roligt temperament, så man ikke ender med at komme hjem til et ødelagt hjem en dag. Hvis man er en mere trænet hundeejer kan man dog også give sig i kast, med den store og bamseagtige leonberger. Leonbergeren kommer fra en by i Tyskland ved samme navn, og er en rolig, men lidt mere besværlig hund at have med at gøre.

Større hunde kræver mere motion

Det siger sig selv, at større hunde skal have mere motion end mindre hunde, så denne hunderace kræver en del mere motion end hvis man havde anskaffet sig en bomuldshund. Ligeledes kræver den også, at den bliver passet, hvis den skal være alene hjemme i lang tid, da dens høje aktivitetsniveau kan gøre den rastløs på en måde, så det går ud over hjemme møblement og mere. Men hvis man godt kan lide store, bløde og venlige hunde, så er denne rave en race man med fordel kan overveje at give sig i kast med. Især hvis man har massere af tid til den.