Baum und Pferdgarten er en dansk virksomhed, der sælger tøj til kvinder. Virksomheden blev startet i 1999 af to veninder, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Deres mål var at lave tøj af høj kvalitet, der både er komfortabelt og stilfuldt. De har fået en stor fanskare af kvinder, der sætter pris på deres unikke designs, der kombinerer tidløs elegance med moderne detaljer.

Baum und Pferdgarten startede med at sælge dametøj, men de er for nylig begyndt at lave tøj til mænd også. Deres kollektioner omfatter afslappet tøj som sweatere og chinos til mere sofistikerede varer som aftenkjoler og håndtasker. De sælger også tilbehør som tørklæder, tasker, bælter, hatte, handsker og hatte

 

Miks og match dit tøj

Når det gælder om at mikse og matche tøj, handler det om at skabe forskellige outfits med det tøj, du har. En måde at gøre dette på er at blande og matche forskellige farver og mønstre. En anden måde at mixe og matche på er at blande forskellige stilarter, f.eks. en kjole med jeans. Køb en Baum und Pferdgarten kjole her.

Du kan også være kreativ med tilbehør som f.eks. tørklæder og hatte. Og glem ikke skoene! Du kan skabe et helt nyt look ved at kombinere et par flade sko med en kjole eller ved at bære hæle med jeans. Hvad er din favorit måde at mixe og matche tøj på? Mulighederne er uendelige, når det kommer til at blande og matche tøj. Dette giver Baum und Pferdgarten dig muligheden for! Så vær kreativ, og mor dig med det!

Alle bør have mindst et par kjoler i deres garderobe

En af de gode ting ved kjoler er, at de kan bruges til mange forskellige lejligheder. Du kan have dem på til arbejde, til en fest eller bare til at løbe ærinder. De er også virkelig behagelige, og du behøver ikke at bekymre dig om at skulle justere dem, hver gang du bevæger dig.

Alle bør have mindst et par kjoler i deres garderobe. De er et virkelig alsidigt stykke tøj, som kan dresses op eller ned alt efter lejligheden. Desuden er de virkelig nemme at passe, så du behøver ikke at bekymre dig om, at de bliver rynkede eller plettede.

Hvis du ønsker at købe en kjole af høj kvalitet, skal du ikke lede længere end til Baum und Pferdgarten. Dette danske tøjfirma har eksisteret i mange år, og de tilbyder nogle af de bedste kjoler på markedet.

Deres kjoler er meget godt lavet, hvilket betyder, at de vil holde dig i mange år fremover. De er også utroligt alsidige, så du kan bære dem til stort set enhver lejlighed. Men hvad er de vigtigste grunde til, at disse kjoler skiller sig ud fra andre muligheder?

– De findes i mange forskellige størrelser

– De er fremstillet af materialer af høj kvalitet

– De er meget behagelige at have på

Hvis du ønsker at købe de smukkeste kjoler på markedet, så tjek Baum und Pferdgarten ud. Dette danske tøjfirma tilbyder nogle af de bedste muligheder der findes!