Hvis du drømmer om at starte en madordning på eksempelvis din arbejdsplads, findes der mange gode grunde til, hvorfor du blot skal kaste dig ud i det. Der er nemlig mange fordele at spore ved denne løsning. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor madordningen er et godt alternativ, der kommer alle til gode. 

Gør hverdagen nemmere med en madordning

Med en madordning gør du hverdagslivet langt nemmere. Opretter I en madordning på jeres arbejdsplads, betyder det også, at I hver især ikke skal smøre madpakke hver aften. Det er derfor en tidsbesparende idé, som langt de fleste vil tage imod med åbne arme og glæde. Der findes nemlig langt sjovere ting at bruge sin tid på end at smøre madpakke. 

Madordning til firmaer er derfor et ideelt valg til jer, som ønsker at gøre hverdagen lettere – og sikre at de ansatte ikke behøver at stå for maden på egen hånd. 

Et sund(ere) alternativ – invester i dine kollegaers sundhed og helbred

Med en madordning på arbejdspladsen kan I som arbejdsplads i fællesskab tage del i at leve sundere. Hvis maden dagligt serveres, kan I udvælge sunde retter, der sikrer en højnet kollektiv sundhed på arbejdspladsen.
Denne løsning er derfor også indbegrebet af både omsorg og kærlighed. Det handler om at passe på hinanden. De usunde vaner får nemt lov til at vinde i en travl og hektisk hverdag – netop fordi de er hurtige, enkle og lige til.

De sunde alternativer og den gode livsstil skal derfor være nemmere at vælge til – og det bliver det heldigvis med denne madordning. Dette er derfor en gylden mulighed for at spise langt mere varieret – og måske endda højne indtaget af grønsager betydeligt.

Der findes desuden noget for en hver smag, så selv de mere kræsne kan være med. Derudover er det en god måde til at få udvidet sin (mad) horisont på og muligvis stifte bekendtskab med nye, spændende retter.

Derudover giver denne fælles madordning anledning til en masse samtaler og et kollegialt sammenhold og fællesskab. Hvis muligt kunne måltiderne – hvis ikke alle, så blot nogle – indtages i fællesskab. Denne ordning giver derfor også anledning til et øget socialt fællesskab og højnet kendskab til hinanden. Der er derfor mange fordele at hente ved denne metode.

Et fælles fravalg af madspild – miljøet siger MANGE TAK!

Denne geniale ordning sikrer ydermere også, at graden af madspild mindskes. Ved at købe mere potionsanrettede måltider, sikrer man, at der smides mindre ud. Det betyder også, at der eksempelvis ikke går gode råvarer til spilde, som blot får lov til at ende sine dage i køleskabet. Alle råvarer bruges aktivt. 

Dette er et led i at mindske graden af madspild og tage aktiv del i at beskytte og passe på vores klima. 

Der er derfor kun gode grunde til at støtte op om forslaget og gøre både livet, hinanden og miljøet en stor tjeneste!

Ønsker du at få meget mere information og blive klogere på alle de spændende retter, kan du se mere på internettet.