Det kan godt være, at virksomheder og privatpersoner anvender forskellige programmer, men visse programmer er virkelig brugbare for begge brugergrupper. Det er disse programmer, vi kommer til at fokusere på i denne artikel. Har du allerede købt programmerne, så kan du annullere den automatiske fornyelse og købe dem billigere igennem artiklens links, når dine licenser udløber. Det lyder måske kompliceret, men det kan godt betale sig.

Produktivitet

Vi kender alle Microsoft Office, og det er svært at forestille sig en verden uden denne pakke. Pakken anvendes af almindelige mennesker, virksomheder, studerende og mange andre. Derfor findes der også forskellige versioner af pakken. Man skal selvfølgelig vælge den pakke, der passer bedst til ens anvendelsesformål. Det er dog muligt at spare penge ved at købe en mindre pakke eller ved at købe en licens på den nedenstående hjemmeside.

Kreativitet

Uanset hvem man er, så kan det være, at man har en kreativ side. Denne kreative side kan man udforske med Adobes programmer. Det mest kendte program er nok Photoshop, og tidligere kunne man købe en ubegrænset licens til dette program og de andre programmer. I dag er det dog ikke sådan, for man skal nemlig købe en licens, der bliver fornyet hver eneste måned. Det bliver dyrere i længden, men man får til gengæld også alle opdateringerne med “gratis”.

Denne ændring har gjort, at aktiekursen er steget meget. Det er dog ikke nødvendigvis godt for forbrugerne, fordi produkterne er blevet dyrere, og man ejer dem ikke på samme måde som for nogle år siden. Hvad synes du selv om dette?

Find billige softwarelicenser

Det er ikke ofte at man skal købe noget software, men det er svært at få sig selv til at bruge mange penge på software, da det ikke er håndgribeligt. Det er derfor interessant for mange at sammenligne priser på software og købe den billigste licens. Til dette kan hjemmesiden https://licenses.dk/ anbefales.