Hvad giver man ham i gave, når han i forvejen har alt? Mange gange høres udsagnet: “mænd er sværere at købe gaver til end kvinder”, og måske er der noget om det. Er du på udkig efter gaven til manden, der har alt? Så er du kommet til den rette artikel. Uanset om du leder efter en gave til din far, kæreste, mand eller bedste ven, så kan du følge en af vores tre gode tips og glæde ham med en gave, som han med garanti vil elske. 

Gaven til den modebevidste: et nyt ur

Ure går aldrig af mode, og man kan heller ikke få for mange af dem. Et stilfuldt ur til den modebevidste mand er en sikker vinder, når det kommer til gaver. Du kan for eksempel glæde ham med en af de populære Iwc portugieser ure, hvis du er villig til at smide lidt ekstra penge i puljen, eller måske gå sammen med vennerne om at købe gaven. Luksusure er en investering for livet, så du er garanteret at han får glæde af det i mange år.

Gaven til fitnesselskeren: et par nye høretelefoner

Det kan godt være, at han allerede ejer et par høretelefoner, men er det et ordentligt par, som også er gode og bruge i fitness? Ofte har man høretelefoner til dagligt brug og et par til, når man træner. Høretelefoner til træning skal nemlig helst være svedresistente, sidde godt fast og samtidig være støjreducerende, så man ikke forstyrres af udefrakommende lyd. Derfor bør du glæde en heldig fitnessentusiast med et par smarte høretelefoner til træningen.

Gaven til ham med spilleglæde: et sjovt selskabsspil

Du kan simpelthen ikke gå galt i byen med et godt gammeldags brætspil. Nu til dags findes der så mange sjove og spændende selvskabsspil, at hylderne bugner med dem nede i din lokale boghandel eller supermarked. Hvis du skal finde en gave til en ægte spillefugl, så er selskabsspil lige sagen. Det kan være quizspil som Bezzervizzer eller Trivial Pursuit, underholdende spil som Politisk Ukorrekt og Det Dårlige Selskab, eller du kan købe det action spækkede sammenholdsspil Unlock, som hele vennegruppen kan være med til!