En protein shake er et fantastisk værktøj, hvis du ønsker at holde fokus i løbet af dagen og fylde din krop med de gode ting. En shake kan indeholde en masse gode proteiner, vitaminer og mineraler, som alle er med til at styrke din krop og holde dig sund og rask. Dertil er der mange som bruger en proteinshake til at få suppleret deres kost med disse gode ting, hvis de ikke rigtigt får det gennem maden. En shake kan altså også være et godt supplement i kosten.

Hvordan kommer man i gang med protein shakes?

Er du ny til proteinshakes, kan det være svært at vide, hvordan du skal komme i gang. Derfor har vi lavet en sektion, hvor du kan få alle de informationer, du har brug for. For det første handler det om at finde den rette smag. En stor del af at nyde en protein shake, er jo, at den smager godt. Her kan du enten vælge at prøve dig frem, eller du kan følge vores anbefalinger, som kommer herunder:

Gode smage:

Jordbær – Denne klassiker har allerede vist sig at være en vinder blandt mange. Det er en lidt blød og sød smag, hvorfor den også kan være nem at komme i gang med. Chokolade – Udover at chokolade bare er godt, så er det også en god smag at starte ud med, hvis man er ny til kosttilskud, da det giver ens hjerne signaler, om at her kommer noget lækkert, som vi godt kan lide. Dette kan være med til at skabe et godt forhold til shakeren, som kan hjælpe dig med at få en god start.

Hvordan laver man en god shake?

Når man laver en shake, så er det vigtigt, at den er lækker og at den smager godt. Derfor er det vigtigt, at man bruger de rette ingredienser. Som udgangspunkt er det bedst at bruge en shaker, da det er nemmere at blande. Herudover er det vigtigt, at man bruger mælk til shakes. Det kan eksempelvis være letmælk eller sødmælk. Hvis man vil have en ekstra kalorieholdig shake, kan man også bruge en form for nødder. Dette kan enten være mandler eller cashewnødder. Til sidst kan man supplere med en god proteinkilde. Dette kan enten være proteinpulver eller en form for plantebaseret protein, fra eksempelvis nødder, bønner osv. Dette kan du selv undersøge på nettet.