Hvis du er nysgerrig efter, hvordan du organiserer en god konfirmation for dine børn, så læs denne artikel og lær, hvad du bør og ikke bør gøre.

1. Sørg for, at de efterlader den med stil

Der er tradition i Danmark, at deres familier vælger søde og stilfulde ting til at hente deres børn med. Du er måske ikke typen, der holder af eller fastholder traditioner, men det er sandsynligt, at familierne til dit barns venner gør det, og derfor vælger de at køre i en unik eller stilfuld bil eller andre transportmidler. Og så bør du også tænke over det, så dine børn kan være en del af denne oplevelse. En interessant idé kunne være at hente dit barn i en Gokart 😊 (dog kun med en tilladelse)

2. Partikontrol

Hvad betyder det? Jeg mener, det er bedst at have en plan og en tidsplan, som du har lagt for at sikre, at du får mest muligt ud af børnenes dag. Sørg for, at toastmasteren holder styr på talerne og aktiviteterne starter, når de skal starte, og så mange mennesker deltager som muligt. Det er ikke godt som konfirmand, hvis man ikke kan se alle have det sjovt.

3. Sørg for, at der er god mad og et sted at lege

Mad er selvfølgelig vigtigt, for det skal være noget, børn kan lide. Det er så at sige deres dag, og derfor skal der tages hensyn til dem og ikke alle andre. Frem for alt skal der også være et sted at lege og et sted for børnene at løbe rundt, ikke sidde høfligt rundt om bordet hele dagen.

Hvis alt dette virker lidt kompliceret at gøre alene eller hjemme, kan du altid sørge for det holdes i et underholdningscenter med en grill restaurant, så alle kan nyde dagen.

Lyder det som noget for dig, så se mere her og fejr dit barns konfirmation bedst muligt