Står du over for en fødselsdag og er fødselaren en stor Deadpool fan? Jamen så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig været i tænkeboks, for at komme op med nogle gaveidéer til en Deadpool fan.

Bare fordi man er fan af noget, behøver man jo ikke få gaver der relaterer sig til det. Alle mennesker har jo mere end én interesse. Det gælder også, når man er Deadpool fan. Lige nu vil det dog være ideelt at give noget Deadpool merchandise, da Deadpools næste film højest sandsynligt bliver udgivet om cirka halvandet år.

 

Hvad er Deadpool?

Deadpool er en tegne- og filmserie med karakteren Deadpool som hovedkarakter. Filmen foregår i Marvel-universet, hvor film som Captain America, Avengers og Iron Man også foregår.

Deadpools rigtige navn er Wade Winston Wilson. Han er en lejesoldat og antihelt, der blev udsat for nogle eksperimenter med det resultat, at han nu er fyldt med ar og næsten udødelig.

Deadpool-serien adskiller sig fra resten af Marvels film, da den er mere voldelig, indeholder flere scener af en seksuel natur og sprogbruget er mere hårdt og fyldt med bandeord. Sørg derfor for, at modtageren af din gave er gammel nok.

 

Deadpool tøj

En af de bedste former for Deadpool fan merch, er tøj. Med noget fedt Deadpool tøj kan man nemlig leve sig helt ind i rollen som Deadpool og det univers, som Deadpool lever i.

Du kan vælge imellem forskellige former for tøj. Du kan blandt andet vælge trøjer, hoodies, t-shirts osv. med et billede af Deadpool på. Du kan også vælge at købe noget tøj, der ligner Deadpools. På den måde kan man nemlig klæde sig ud som Deadpool og måske tage det på til præmieren på den næste Deadpool film.

 

Fed merch

Deadpool merchandise er en hel verden for sig og der findes massere af forskellige slags Deadpool merchandise. Derfor skal du også regne ud, hvad modtageren vil blive gladest for.

Indenfor Deadpool merchandise findes der blandt andet:

  • Kopper med et billede af Deadpool på.
  • Søde, små figurerer af karaktererne i Deadpool, man kan bruge som dekorationer på sit værelse.
  • Actionfigurer og seje figurer af både Deadpool og de andre karakterer i filmserien.
  • En væglampe der ligner Deadpools hoved
  • Et penalhus
  • En holder til blyanter og kuglepinde
  • En fed rygsæk
  • En nøglering

Som du kan se, så finders der utroligt meget forskelligt Deadpool merchandise. Derfor burde det heller ikke blive svært at finde på en god gave. Du kan eventuelt kombinerer nogle forskellige slags Deadpool merchandise, hvis dit gavebudget rækker til det.

 

Gavekort

Sidst, men ikke mindst, så kan du også give et gavekort. Her vil det være ideelt at give et gave kort til en butik, der sælger Deadpool merchandise. På den måde kan vedkommende selv vælge det, de helst vil have.

Alternativt kan du også give et gavekort til en biograftur. Så længer du sørger for, at det er gyldigt til og med 2023, så det kan bruges på at se Deadpools næste film.