Julen nærmer sig og der er ikke længe til du skal til at tænke på gaver til kæresten.

December byder hvert år på de samme udfordringer. Nemlig at du skal købe gaver til kæresten. Det er for nogen ikke det store problem. For andre kan det være en udfordring. Det er nemlig ikke alle de aner hvad deres kære ønsker sig. 

Er du en af dem der ikke helt ved hvad kæresten går op i fordi det er noget er dig fjernt ? Så er du ikke alene, de færreste kvinder kender meget til alufælge, biler og værktøj. Lige så vel som at mænd tit ikke rigtig ved det store om hvad tasker og sko der hitter for tiden. Derfor har vi her lidt tips og tricks til hvordan du kommer videre.

Gaver til mænd!

Når det kommer til mænd, så kan det være svært. De ønsker sig ikke virkelig noget. Hvis de endelig har ønsker er det store ting. Det kan være en computer, noget til bilen eller en ny fladskærm. Ikke noget der altid er nemt lige at give som gave. Men der er ting du har kan vælge som altid rammer godt. Mænd elsker altid en god flaske spiritus, eller de fleste gør i hvert fald. Plejer han at drikke whiskey, rom, cognac eller noget i den stil. Så er en flaske altid kærkommen. Det kan også være en lille ting til hobbyen. Det kan være noget udstyr til træningen eller evt. noget træningstøj. 

Gaver til kvinder!

Kvinder har altid lidt flere ønsker end mænd, er dog også noget mere kræsne. De har en klar forestilling om hvad de kan lide. Uanset hvad damen i butikken siger, så kan det godt blive et nej fra kæresten / konen. Noget der hos hende altid er godt, er en ny parfume. Her kan du lige lave et sneak peak på badeværelset og se hvad der står først og er tæt på tom. Gavekort er lidt kedelige, men giver mulighed for at selv at komme ud at shoppe. Oplevelser som restaurant besøger heller ikke dårligt. Der får man også selv lidt ud af det. Ellers er der også altid de klassiske, som flere ting til hendes stel. Frækt lingeri, kjoler og sko er også gode, der skal du blot huske at være nøjagtig med størrelsen, ellers kan den give bagslag.

Gaver til jer!

Som par kan man også købe noget til “jer”. Det kan i gøre sammen eller hver for sig. En ting der har hittet de sidste mange år er den erotiske julekalender. Den er med til at gøres jeres december til en regulær kærlighedsmåned. Den er fyldt med frækt sexlegetøj og lingeri. Typisk er der en langt højere værdi i den, end det i betaler.