Når flyttemænd er på job, er de en del af en branche, hvor dem der arbejder som flyttemænd muligvis kan udvikle et alkoholmisbrug. Det kan lyde som om, at man skriver med store bogstaver, men der er faktisk noget om snakken, som er godt at være opmærksom på. Hvis du kender en flyttemand, så kan du prøve at snakke med vedkommende om netop dette, og du vil måske blive overrasket.

En del af arbejdskulturen

En del af arbejdskulturen ved at være flyttemand dikterer nærmest, at man skal have en øl af og til. Det kan meget let blive en del af hverdagens skema. Alt med måde, og det er ikke fordi, at flyttemænd drikker sig fulde på arbejdet. Det er især efter arbejdsdagen, at de kan dele en øl, inden turen går hjemad. Og det er denne vane, der kan skabe problemer senere i livet, hvis det skulle udvikle sig til et misbrug og problem.

Det forfriskende ved en kold øl

Når man slider og slæber, som netop flyttemænd gør, er der da også noget enormt forfriskende ved at kunne se frem til en kold øl ved slutningen af en lang arbejdsdag. Det er jo en form for en gylden belønning, som de fleste ville se frem til. Og det er netop denne vane, der mange steder finder sted. Det er også derfor, at det er godt at tjekke op på de maksimalt anbefalede genstande om ugen. Hvis det langt overstiger dette, kan det være, at du skal tænke på at passe på i forhold til at være disponibel for at udvikle et problematisk forhold til alkohol.

En måde at være social på i rammerne

Når det foregår i en branche, hvor flyttemænd arbejder, skyldes det da også, at det er en måde at være sociale sammen på. Helt som når man drikker til en middag eller drikker til en fest. Der opstår dannelse af en social gruppe, der hører sammen, når man deler denne slags ting sammen.

Få hjælp til behandling mod alkoholproblemer

Hvis du allerede er endt ud i alkoholproblemer, eller hvis du er pårørende til en, der er, kan du få hjælp til alkoholbehandling online. Du kan klikke ind via linket og finde et nummer, du kan ringe direkte på. De har altid åbent, så du kan gøre det helt, når det passer dig. Det er en fantastisk mulighed for at kunne opsøge hjælp helt anonymt.