Den tyske cykelproducent, Kalkhoff, har i over 100 år fremstillet cykler af høj kvalitet til det europæiske marked. I de seneste år har de gjort et kraftigt fremstød på markedet for elcykler, og det giver store resultater. Det har bl.a. betydet, at Kalkhoff nu er tilgængeligt for de danske forbrugere i højere grad end tidligere. Takket være deres innovative design og overlegne håndværk er elcykler fra Kalkhoff hurtigt ved at blive nogle af de mest populære på markedet herhjemme. Her får du et nærmere kig på, hvad der gør disse cykler så specielle.

Fordelene ved en elcykel

Der er mange grunde til at vælge en elcykel frem for en traditionel cykel. Først og fremmest er elcykler meget nemmere at træde i pedalerne takket være motoren, der giver dig et skub, når du har mest brug for det. Dette er perfekt for dem, der ønsker at komme i form, men som måske ikke kan håndtere en traditionel cykel, har langt på arbejde eller ikke ønsker at få sved på panden eller kæmpe i modvinden. Derudover er elcykler meget mere alsidige end traditionelle cykler, da de kan bruges til pendling, til at køre ærinder og endda til afslappede ture i parken. Og da de ikke producerer nogen emission, er de også langt bedre for miljøet. Især hvis dit alternativ ville være at tage bilen.

Innovation og design

En af de ting, der adskiller Kalkhoff fra mange andre producenter af elcykler, er deres innovative tilgang til deres cykler og design. De forsøger konstant at skubbe til grænserne med hensyn til design og ydeevne, hvilket har resulteret i nogle virkelig imponerende og spændende elcykler, hvad angår holdbarhed og levetid på batteriet.

For eksempel har Kalkhoff elcykler med et unikt design i form af et gennemgående stel, der gør det nemt at stige på og af cyklen, selv hvis du er iført nederdele eller kjoler. Og deres Agattu-serie er udstyret med en kraftige motorer fra Bosch, der hjælper dig med at komme op ad bakker med lethed.

Overlegen håndværk

En anden ting, der får Kalkhoff elcykler til at skille sig ud fra konkurrenterne, er deres syn for detaljer, når det gælder den håndværksmæssig udførelse. Disse cykler er bygget til at holde, med komponenter af høj kvalitet, der er designet til at kunne holde til mange års brug. For eksempel er alle Kalkhoff-cykler udstyret med holdbare (og tyskproducerede) Schwalbe-dæk, der kan tåle at blive brugt. Og deres rammer er fremstillet af førsteklasses aluminium, der ikke ruster eller korroderer med tiden. Rammemateriale er i øvrigt et ganske udemærket parameter at vurdere en elcykels kvalitet ud fra. Husk dog altid at holde det op imod den pris, som forhandleren forlanger.

Hvis du er på udkig efter en elcykel, skylder du dig selv at tjekke, hvad Kalkhoff har at tilbyde. Her får du virkelig meget elcykel for pengene, når man sammenligner med mange andre producenter. Og takket være deres innovative design og overlegne håndværk er Kalkhoff elcykler hurtigt ved at blive nogle af de mest populære på markedet. Så uanset om du er på udkig efter en kraftfuld elcykel, der kan hjælpe dig med at klare bakker med lethed, eller en stilfuld step-through-model til hverdagens pendling, har Kalkhoff en elcykel i deres sortiment, som vil kunne opfylde dit behov.