Infrarød saunaterapi afbalancerer det autonome nervesystem og afgifter kroppen

 

Den direkte årsag til psoriasis er stadig ukendt, det menes af læger, at langvarige tilstande af stressrespons er en førende årsagsfaktor til udviklingen af ​​denne autoimmune lidelse.

 

Den bløde infrarøde varme fra tinfrarød saunaterapi vil lokke kroppen tilbage til tilstande af afslapning, hvor helbredelse og næring kan forekomme. Kroppens individuelle celler vil åbne op, så hele det fysiologiske system kan overføre det autonome nervesystem ud af stressrespons tilbage til afslapning. Personer, der lider af psoriasis, har brug for at finde systematiske veje til afslapning, de blide varme nuancer af det infrarøde lysspektrum interagerer med kroppen i perfekt harmoni for at fremkalde dybe afslapningstilstande.

 

Toksisk ophobning af miljøpatogener, der ikke behandles af kroppen, vil tilføje yderligere stress til kroppens indre landskab. Når det infrarøde spektrum af lys trænger ind i kroppens bløde væv, vil den indre temperatur stige. Efterhånden som dette sker, fremkaldes en ‘feber’, og kroppen vil begynde at arbejde på at fjerne toksiner ud af kroppen gennem sved. Infrarød saunaterapi er afhængig af kroppens største organ, huden, for at afgifte systemet kraftigt. Infrarød saunaterapi kan også opleves hjemmefra med et saunatæppe.

 

Afgiftningsprotokol vil aflaste de indre organer fra stress og skabe større balancetilstande fri for stress i kroppen. Velvidende, at langvarige stresstilstande øger forekomsten af ​​psoriasis hos patienter, giver det mening at lindre kroppen for både ekstern og intern stress.

 

Lindring fra psoriasis-symptomer kan være en 40 minutters infrarød saunasession væk …

 

At føle sig godt tilpas i sin egen hud er altafgørende for at opleve en høj livskvalitet. Til tider, desperate efter lindring fra altomfattende kløefornemmelser, kan personer, der lider af psoriasis, opleve lavere humør og tage afstand fra intimitet. I høj grad begrænser sig selv fra aktiviteter, som de normalt ville finde behagelige og underholdende, da symptomer på denne kroniske tilstand gennemsyrer alle aspekter af væren.

 

Sammen med traditionelle behandlingsbehandlinger for psoriasis kan infrarød saunaterapi give lindring af ubehagelige symptomer. Regelmæssig infrarød saunaterapi påvirker også kroppens biokemi for at fremkalde hyppigere og længerevarende afslapningstilstande. At træde ind i tilstande af afslapning og ud af tilstande af stressrespons vil adressere årsagsfaktorer i psoriasis

 

Hvis du eller en du elsker lider af psoriasis, så overvej en infrarød sauna, der også indeholder lysterapi af medicinsk kvalitet. Dette vil sikre fordelene ved både det infrarøde spektrum samt eksponering for det ultraviolette spektrum (kendt for at reducere psoriasissymptomer).

 

Nogle psoriasispatienter har beskrevet symptomer som et ‘levende helvede’; dog er der håb om en fuldstændig løsrivelse af symptomer. Træd ind i lyset af det infrarøde spektrum og efterlad kløende og irritabel hud, mens du baner vejen for en lysere fremtid fri for yderligere udvikling af andre kroniske lidelser.