Vi har alle en travl hverdag, og hvis den er særlig travl, så kan det være svært at finde tid til at kigge på investeringer. Vi ved dog også, at vi bør investere vores penge i ting, så vores penge ikke mister værdi. Lige nu er der inflation, og der er negative renter. Dette er en meget dårlig cocktail, og man kan beskytte sig selv mod det ved at investere sine penge.

Denne artikel kommer til at fokusere på, hvordan du kan bruge et lille trick til at få andre folk til at lave din research for dig. Du skal dog vide, at det er mere risikabelt at overlade sine penge til andre mennesker. Er du ikke fan af det koncept, så er denne artikel ikke noget for dig.

Strategier som andre bruger

Du kan vælge at bruge strategier, som andre folk bruger eller oprette en konto et sted, hvor de tilbyder copy trading. Copy trading er som ordet antyder en form for investering, hvor du kopierer en anden investors investeringer. Du vælger selv hvem, og der er mange at vælge imellem. Copy trading er i sig selv ikke en strategi, men det er en god måde at outsource arbejdet på.

Tidligere var det kun muligt at gøre det med aktier, men i dag er det også muligt at gøre det med kryptovalutaer. Inde på denne hjemmeside kan du finde mere information om copy traidng med kryptovaluta. Derinde kan du finde et overblik over forskellige ting, du skal vide, og så beskiver de også, hvordan du kommer i gang.

Bemærk disse ting

Der er mange ting, man skal vide, inden man går i gang med copy trading. For det første, så gælder det, at tidligere resultater ikke indikerer fremtidige resultater. Derudover er antallet af følgere heller ikke en indikator som sådan, men mange anvender tallet som en indikator. Der er nogle platforme, hvor enkelte personer har over 10.000 følgere, der alle kopierer deres handler.