Er du forundret over dit barns interesse for de mest sindssyge ting? Det kan eksempelvis være deres interesse i spillet Fortnite, eller hvordan de elsker at se anime og læse manga, eller endda deres besættelse af Minecraft, det er så skørt!
Der er mange ting, som vi ikke kan forstå, når det kommer til børns interesser, men vi må ikke bebrejde dem, for nogle gange kommer disse interesser fra os! De er måske blevet påvirket af at se visse tv-serier eller film, der virkelig har en indflydelse på vores børns sind, og det er her, vi bør starte fra som forældre! Det ved vi godt! Men hvis du tænker over det, vil du sikkert indrømme, at du har truffet nogle forkerte beslutninger, når det kommer til at påvirke dit barns sind.

En anden stor ting er sneakers, hvor det især er Jordan 1 Mid modellen, vi ser mange unge mennesker hive hårdt efter og er meget populære i nutidens trendsættere inden for sneakerkultur! I de sidste par år har du arbejdet med Nike som brand konsulent, og nu er dit nuværende bureau også Nike brand partner; hvordan har dit forhold til Nike været?

At arbejde med Nike har været fantastisk, fordi de virkelig forstår, hvordan jeg har det med design, og hvordan jeg vil præsentere mig selv og mine designs, men samtidig forstår de, at det nogle gange er nødvendigt for mig at kunne træffe mine egne beslutninger.

Det er nu eller aldrig, det plejede mine forældre altid at sige til mig. Det betød derimod ultimativt ansvaret for dine handlinger og de konsekvenser, der måtte følge af dem, lå alene på dine skuldre; du kunne ikke forvente andres hjælp til sådanne beslutninger – i hvert fald ikke så længe du lever her i denne verden, og måske endda ud over det, hvis situationen kræver det (hvilket jeg formoder, at den vil). Denne gang er det nu eller aldrig, fordi der er en masse ting, jeg gerne vil gøre, før jeg tager hjemmefra igen; Jeg mener ikke bogstaveligt talt at gå ud og vandre rundt i verden som en slags vagabond-eventyrer (selvom jeg er fristet af ideen), men snarere at indstille mig på at kunne gå væk, når jeg føler mig så tilbøjelig til at vende hjem igen.