Gurli Gris er et kæmpe hit hos børn over hele verden, for med sin venlige og eventyrlystne sind inviterer hun børn ind i hende sjove og spændende univers. Med Gurli Gris’ søde familie og ikke mindst alle hendes sjove venner drager Gurli ud på eventyr og tager dit barn med. Børn bliver hurtigt helt opslugt i Gurli Gris’ finurlige univers og derfor vil det stensikkert falde lige i dit barns smag at få et ægte Gurli Gris børneværelse!

Gå på opdagelse i det store Gurli Gris univers og find alt det der passer ind på dit barns drømmeværelse. Med alverdens muligheder i forhold til legetøj, bamser, sengetøj og alt muligt andet kan du lave lige netop det børneværelse som dit barn går og drømmer om i ægte Gurli Gris tema! Uanset hvor meget eller lidt Gurli Gris der skal være kan du være helt sikker på at dit barn vil blive ellevild.

Børneværelset skaber rammerne om en tryg barndom

Mange familier oplever ofte hvordan det kan være en kamp at få sit barn i seng, men ved at skabe trygge rammer i børneværelset med produkter som dit barn elsker kan det gøre det lidt nemmere at få lokket dit barn i seng. Hvis dit barn er helt vild med Gurli Gris vil et sengesæt med Gurli Gris eller en fin bamse eller to helt sikkert gøre det lidt mere spændende for dit barn at putte sig under dynen i stedet for at lege. Hos Little Happy kan du finde en masse produkter du kan bruge til et Gurli Gris inspireret børneværelse, der helt sikkert vil være et hit derhjemme.

  • Gurli Gris bamser – Mange børn knytter sig rigtig meget til deres bamser og hvis dit barn er fan af Gurli Gris vil dit barn helt sikkert også falde pladask for en af de søde Gurli Gris bamser. De mange fine farver vil dit barn helt sikkert elske og når bamsen så forestiller en figur fra yndlings tegneserien vil dit barn helt sikkert blive helt vild med bamsen.
  • Gurli Gris legetøj – Det er altid sjovt som barn at forestille sig at man er med i syn yndlings film eller tegneserie og med de mange forskellige legesæt fra Gurli Gris kan dit barn blive en del af sin yndlings Gurli Gris historie. Dit barn kan nemlig komme med på campingtur, ud at flyve eller med Gurli Gris i skole. Dit barn skaber rammerne for legen og efter mange timers leg med Gurli Gris og alle vennerne kan det være tiltrængt at lægge sig til ro i sit Gurli Gris sengetøj.
  • Gurli Gris sengetøj – Der er altid blevet produceret en masse sengetøj med forskellige ikoner for både børn og voksne – og Gurli Gris er ingen undtagelse. Hos Little Happy kan du finde det perfekte sengesæt til både drengen og pigen der er helt vild med Gurli Gris! Hvis man skal skabe et ægte Gurli Gris børneværelse er det i hvert fald oplagt at starte med et sengesæt – på den måde lokker sengen måske også lidt mere når det er ved at være sengetid for dit barn.

Produkter til både leg og sengetid

Der findes alverdens forskellige produkter der kan skabe det helt perfekte børneværelse – både når det gælder leg og sengetid. Brug de mange Gurli Gris inspirerede produkter lige netop som du ønsker i indretningen af dit barns værelse, men én ting er helt sikker. Hvis dit barn er fan af Gurli Gris vil selv den mindste ting gør dit barn lykkelig!

Derudover kunne det være oplagt at bruge Gurli Gris til at snakke med dit barn om følelser og ikke mindst venskaber. For Gurli Gris er en utrolig god og sød ven der går meget op i at sine venner og familie har det godt, men nogen gange er det også sjovt at lave ballade. Og det er helt okay så længe det er kærlige drillerier og man kan grine af sammen bagefter!