De fleste kan godt blive lidt rastløse, hvis hele deres ferie skal gå med at ligge på en solstol og suge solens stråler til sig. Det kan derfor være en god idé at undersøge, hvilke seværdigheder som jeres feriedestination kan byde på. Planlægger du en rejse til Spanien kan du nedenfor læse om, hvilke seværdigheder som Mallorca kan byde på. Mallorca er en af danskernes foretrukne feriedestinationer, hvilket ikke er så underligt, da der findes seværdigheder og aktiviteter på øen, som kan underholde hele familien. Nedenfor kan du læse om en håndfuld af de steder, som virkelig er et besøg værd, hvis du planlægger at rejse til Mallorca. 

Badeferie og middelalderseværdigheder 

Klassiske Mallorca seværdigheder, når man er turist indbefatter ofte de lækre strande og fantastiske spisesteder. En af de populære strande på Mallorca, som helt sikkert er et besøg værd, er den 14 kilometer lange strand i Alcúdia. Alcúdia er et af de mest populære rejsemål på Mallorca, hvis man rejser for at slikke sol og bade i det klare vand. I denne by vil du udover den lange smukke sandstrand kunne finde en masse restauranter og gode shoppemuligheder. Er du historisk interesseret, så findes der et hav af seværdigheder, der vil kunne vække din interesse. Bag Alcúdia bymur, der stammer fra 1300tallet vil du kunne finde romerske ruiner og middelalderkirker, der bestemt er værd at se. 

Charmerende havnemiljø og smuk natur

En anden by på Mallorca, der bestemt er værd at besøge er Porto Cristo. Dette er en hyggelig fiskerby, der ligger i de smukkeste omgivelse på det østlige Mallorca. Udover byens havneområder med sine lækre restauranter og barer vil du fra Porto Cristo kunne tage en bådtur ud til Dragegrotterne og dets drypstensformationer. I disse smukke omgivelser finder du Europas største underjordiske sø, hvilket uden tvivl er en af de helt store seværdigheder på Mallorca og bestemt et besøg værd. 

Et smut til hovedstaden

Besøger du Mallorca, så er en tur til øens hovedstad Palma de Mallorca uden tvivl en fantastisk destination. Her vil du kunne opleve byens middelalderlige gader samtidig med at du kan få oplevelsen af en rigtig storbyferie med konstant liv i gadebilledet. Her er det muligt at kombinere shopping med spændende oplevelser på en af byens mange museer, hvor du vil kunne finde værker fra kunstnere som Dalí, Miró og Picasso. Derudover er byens smukke og historiske arkitektur en seværdighed i sig selv, der helt sikkert bør opleves.