Det skønne ved sportstøj

Sportstøj er det fedeste i verden. Yes sir, jeg er en ret drenget tøs på nogle punkter. Især når det kommer til mine afslappende dage og aftener, for på alle dage, der bare har en lille smule med afslapning og hygge derhjemme i lejligheden at gøre, så er det med sportstøj på for mit vedkommende.

Jeg har en fem-seks par sneakers for eksempel i mit skab lige for tiden, og de er alle nogle enormt fede par, som faktisk ligner hinanden ret meget, fordi de alle har samme facon og er lidt af samme form og model. Jeg elsker, når sportssko og joggingbukserne sidder stramt fra læggen og ned, og det gør alle mine par selvfølgelig også. Jeg har sneakers både fra Adidas, Hummel, Nike, og ikke mindst New Balance.

Mange af mine veninder ville aldrig nogensinde hoppe i et par joggingbukser, og det er også fint nok, men det kan jeg altså ikke lade være med. Jeg føler mig simpelthen så godt tilpas, når jeg har joggingbukser og sneakers på. De er så bløde, varme, behagelige, løse og så fede samtidig, efter min mening. For at være ærlig, så synes jeg altså også, at drenge med joggingbukser og sneakers på er ret søde. Min kæreste går selv meget med det, når vi er hjemme.

Hr og fru Danmark

Vi er faktisk gået så vidt, at vi er så tæt på at blive hr. og fru Danmark som muligt, for vi har nemlig købt det samme par sneakers. Det helt nye par fra Adidas.

Vi har flere gange fået kommentarer fra især hans venner om, hvor sødt det er, at vi har samme par, og jeg synes egentlig bare, det er hyggeligt. Det er da fedt, at vi begge har en indre passion for sportssko.

Indre passion er måske et lidt voldsomt udtryk, men altså.. Overdrivelse fremmer forståelsen jo, men jeg er faktisk mest vild new balance sko.

Jogging tøj og sneakers bliver faktisk også mere og mere almindelige at have på til hverdag. Jeg kunne sågar godt finde på at tage et par joggingbukser på i skole. Det ville rent faktisk redde en forfærdelig, kedelig og langtrukken skoledag, hvis den foregik i joggingbukser og sneakers.

Men jeg tror egentlig i det hele taget, at de ville redde og hjælpe enhver dag for mig, for mit humør og mit overskud er et helt andet, når jeg har sportstøj på. Når jeg om aftenen tager mine jeans af, som jeg har haft på en hel dag, og så hopper i nogle, så er det som om en masse positiv energi strømmer til mig.