Tre hobbyer, du kan lave med vennerne

Har du og dine venner brug for en ny hobby, som kan binde jer mere sammen? Eller har I bare brug for endnu en undskyldning til at være sammen? Der kan være mange grunde til, at ”hobbyhorisonten” skal udvides, og derfor kommer vi her med nogle bud til dig og dine venner.

En lottoklub

Det kan lyde meget gammeldags, men det behøver det slet ikke at være. I kan nemlig spille lotto, som I kender det online, men derudover er der mange nye lotterier, der også kan være en mulighed.

Det behøver ikke at være noget, I bruger en formue på, men det kan måske være jeres undskyldning for, at I samles en dag om ugen. I kan for eksempel spise brunch eller drikke en øl, mens I spiller. Se mere på casinolistings.dk/lotto.

Planlæg en udflugt

Det kan være, at dine venner har krudt bagi og er det tilfældet, skal I nok ikke kaste jer ud i brunch, men noget helt andet. Det kan være, at I skal skiftes til at planlægge en udflugt, da I på den måde kommer væk fra de vante omgivelser, og i stedet oplever noget nyt.

Det kan godt lyde dyrt, men det er langt fra tilfældet. Hvis I bor i eller tæt ved en større by, findes der et stort udvalg af gratis udflugter og seværdigheder. Det kræver altså ikke en stor pengepung, men i højere grad et kreativt mindset.

Saml jer om store begivenheder

Er I tilhænger af samme sportsgren, kan I vælge at samles om større, sportslige begivenheder – for eksempel en fodbold- eller håndboldkamp. I kan også planlægge en dag, hvor I samles om Super Bowl eller Oscaruddelingen over noget lækker mad.

Det kan altså hurtigt blive en dobbelt så god dag, fordi I hygger jer sammen og nyder hinandens selskab.

Det var nogle simple råd, men måske de falder i god jord hos jer.