Dyre tøjmærker man ikke længere ser

Præsentation – 8pm

8pm er et sofistikeret mærke fra Italien, der henvender sig til modebevidste kvinder med sans for detaljer.

Det feminine tøj skiller sig ud fra mængden i kraft af de rå detaljer, der giver mærket sin egen karakter.

Med hjælp fra førsteklasses materialer og prints formår 8pm at kombinere det sofistikerede look med et råt udtryk, som med sikkerhed vil pynte hjemme i din garderobe.

Brugen af kvalitetsmaterialer kommer dig til gode på såvel den korte som den lange baner, da det ikke blot gør tøjet behageligt, men også betyder, at det holder markant længere end sædvanen.

Du kan altså trygt investere i modetøj fra dette mærke, hvis du ønsker noget der på samme tid oser af både kvalitet og modebevidsthed!

I sortimentet fra den italienske producent finder du blandt andet toppe, T-shirts, jakker og bukser når vi taler modetøj til kvinder.

8pm er ikke bange for at udfordre mainstream-stilen, hvilket er en fordel for dig som forbruger, da du med det italienske mærke helt sikkert kan finde noget, der skiller dig ud fra mængden.

Uagtet om du søger noget stilrent eller farverigt, så er det tilgængeligt i det voksende sortiment fra det forholdsvist nye mærke med rødder i Italien.
Et mærke man ikke længere hører om.

 

Præsentation – Ahlvar

Ahlvar er et svensk designbrand modetøjs brand grundlagt af den unge designer, Frida Ahlvarsson. Designeret bag mærket har arbejdet i modebranchen i mange år, hvor hun har arbejdet for forskellige internationale brands, men har først fornylig lanceret sit eget mærke med stor succes til følge.

Mærket er således på rekordtid blevet anerkendt i Skandinavien, hvor norske, svenske og danske kvinder har taget mærket til sig.

Dette skyldes primært det tidsløse design, der gør mærket oplagt til alt lige fra en casual hverdagspåklædning til en festlig aften med veninderne. Se fedeste mode her.

Filosofien bag mærket er, at designe bluser som kvinder kan bruge i kombination med et par jeans og høje hæle. Dette er lykkedes til fulde, hvilket det overdådige sortiment af lækre trøjer understreger.

Du finder således kun kvalitetsbluser af tøj til kvinder fra den svenske designers hånd, som virkelig kan pifte din stil op. Brugen af førsteklasses silke gør desuden tøjet behageligt at have på, hvilket naturligvis også er et stort plus.

Mange af bluserne er fremstillet af 100 % silke, imens andre er en kombination af silke og spandex – typisk er fordelingen 95 % silke og 5 % spandex, hvor sidstnævnte er med til at gøre bluserne mere elastiske.

Et mærke man heller ikke længere hører om.