Thailand er den perfekte vinterferiedestination

Efteråret og vinteren nærmer sig, og derfor er kulden og mørket også på vej. Det kan være en svær og tung tanke at vænne sig til. Derfor kan det være en stor hjælp, hvis man har noget at se frem til og glæde sig til.

Lidt sol og varme midt på vinteren kan gøre underværker. Det er ikke uden grund, at mange tusinde danskere hvert år bestiller en vinterferie under varmere himmelstrøg.

Og det er heller ikke tilfældigt, at Thailand er en af de mest populære destinationer for danske vinterferiegæster. Thailand byder nemlig ikke kun på sol, varme og tropestrande, men også mange fremmede og spændende oplevelser.

Både hvis man er velbevandret i Asien, og hvis det er første gang østpå, er Thailand den oplagte destination for vinterferien.

 

Sol, varme og oplevelser for hele familien

De fleste tager på vinterferie for at få den sol og varme, som vi mangler herhjemme i Danmark. Men det gør ikke noget, hvis man kan få unikke kulinariske og kulturelle oplevelser med hjem i bagagen.

Man kan roligt sige, at Thailand er en destination, der har det hele. I Bangkok – også kendt som Asiens Venedig – kan man opleve det hektiske og spændende liv i en asiatisk storby, mens man driver rundt i en båd på en af byens mange floder og kanaler.

Nord for hovedstaden i Chang Mai kan man opleve storslået natur i form af rismarker, bjerge og storslåede templer. Er man mere til strand og badeferie, kan man tage syd på til Phuket, Krabi eller nogle af de mange øer, som gør paradisdrømmen til virkelighed.

 

Oplev unikt dyreliv over og under havoverfladen

Thailand er desuden en destination, der er værd at besøge for alle dem, der gerne vil opleve vildt dyreliv. Aber og farverige fugle er en del af hverdagen i Bangkok og de andre store byer.

Men det mest storslåede liv finder man nok over havoverfladen. Thailand er nemlig kendt for at have nogle af verdens bedste snorkle- og dykkerspots.

Er man interesseret i koralrev, farverige fisk, småhajer og blæksprutter, vil man uden tvivl ikke komme skuffet hjem fra sin vinterferie i Thailand.

Er man meget heldig, kan man også få lov at se en havskildpadde eller en hvalhaj i sit naturlige habitat. Derfor er det ikke kun rendyrket afslapning, men også unikke oplevelser, der venter, hvis man vælger at tage til Thailand i vinterferien.