Taskemærker ikke længere med prestige

Præsentation – All-time Favourites

All-time Favourites er et unikt hollandsk mærke fra modemetropolen Amsterdam, hvor man fokusere på det funktionelle og stilfulde look. Førstnævnte opnår man via en konstant brug af førsteklasses materialer, der er med til at sikre dig langtidsholdbare accessoirers.

Som sagt designer All-time Favourites accessoirers, hvilket blandt andet inkluderer tasker, som er firmaets kernekompetence. Med en håndtaske fra All-time Favourites er du garanteret noget unikt, som med garanti vil pynte hjemme i din garderobe.

Taskerne kan benyttes til et hav af begivenheder lige fra en tur på café med veninderne til en vild aften i byen. Fleksibiliteten er helt i top, ligesom taskerne fås i flere forskellige størrelser og farver, der gør det muligt at finde lige netop dén variant, der passer til dig og dine behov. Prismæssigt får du desuden enormt meget for pengene, da All-time Favourites med hensyn til prisen ligger markant under andre designerbrands. Det betyder dog ikke, at du går på kompromis med kvaliteten – tværtimod!

Med en taske fra All-time Favourites bliver det lige pludselig en sand fornøjelse at have dine personlige ejendele med på farten. Synes man engang.

Men dette taskemærke er ikke længere særlig interessant for de kvindelige forbrugere.

Præsentation – Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen blev i år 1997 etableret af Keld Mikkelsen. Han har siden da, haft fokus på mode med sans for den gode detalje, og derfor er Day Birger et Mikkelsen noget for en rigtig designelsker. Day Birger et Mikkelsen til kvinder laver alt muligt slags tøj, som for eksempel halstørklæder, jakker, jeans, tasker og meget mere. Day Birger et Mikkelsen online gør det muligt for dig, at handle tøj over internettet, både nat og dag, præcis når det passer dig. Se blandt andet dette link her.

Day Birger et Mikkelsen går op i, at tøjet er flot, moderigtigt og i en god kvalitet. Day Birger et Mikkelsen online har et stort udvalg af alt slags tøj, og det er nemt at blive forelsket i Day Birger et Mikkelsen til kvinder. Man går ikke forkert i byen med Day Birger et Mikkelsen til Kvinder. Dette tøj er både smart og man kan både mærke og se, at der har været et hjerte bag at skabe tøjet fra Day Birger et Mikkelsen. Day Birger et Mikkelsen online giver dig mulighed for at se billeder af tøjet, så man ikke bliver overrasket når man modtager det med posten.

Day Birger et Mikkelsen tasker til kvinder pryder enhver kvindes tøjskab og det er både nemt og hurtigt at købe online.

Day Birger et Mikkelsen er stiftet af danske Keld Mikkelsen som går op i de flotte detaljer og den moderne stil. Man kan derfor med stolthed iføre sig Day Birger et Mikkelsen til kvinder, både fordi det er dansk kvalitet, men også fordi det er moderigtigt og lækkert. Day Birger et Mikkelsen online tilbyder et kæmpe udvalg af tøj, i alle størrelser og alle genrer. Der er noget for enhver kvinde, og man kan nemt bruge lang tid på at forelske sig i tøj fra Day Birger et Mikkelsen. Man kan klæde sig i Day Birger et Mikkelsen til kvinder til både hverdag og fest, for både kjoler og smykker, bukser og toppe er at finde på Day Birger et Mikkelsen online.

Day´s taske mærke hedder nu ´ET – Et mærke der er så eksponeret og oversolgt mest til piger i 13-14 års alderen. Det er derfor ikke længere prestige i dette brand for kvinder.