Skomærke der var engang

Præsentation – Sam Edelman

Historien om Sam Edelman er historien om en mand, der via hårdt arbejde igennem mange år den dag i dag står bag sit eget mærke, der blandt andet sælger sko og smykker til kvinder. Sam Edelman har således i flere år arbejdet som modedesigner for mærker som Esprit og Ralph Lauren, indtil han i 2004 startede sit eget mærke op med samme navn som ham selv, nemlig Sam Edelman.

Sam Edelman designede oprindeligt udelukkende sko til kvinder, hvilket hurtigt viste sig at være en stor succes. Grundet den store efterspørgsel på sko valgte Sam Edelman løbende at udvide sortimentet med nye varegrupper, heriblandt smykker og håndtasker. I 2012 åbnede man sin første flag-shop store, imens man i dag også er repræsenteret i internetbutikker verden over.

Mærket lægger stor vægt på innovation og evnen til at være kreativ; dette kan ses på sortimentet, som med sikkerhed vil give dig den opmærksomhed, som du fortjener. Sam Edelman er topmoderne og henvender sig til den stilbevidste og selvsikre kvinde, der ikke har noget imod at prøve noget nyt. Derfor har mange kendte i USA også taget mærket til sig, netop fordi designsne er så unikke.

Et skobrand man så mange steder men man heller ikke længere ser i butikkerne. Vil du derimod se nyeste mode så skal du klikke her.