Går du og overvejer at købe en hund 

Mange tror at det er let og simpelt at have en hund og der er da også tonsvis af glæder ved at have hund men der er lige en del faldgruber man skal have helt styr på. Har du tiden til en hund og hvilken slags hund har du gjort dig overvejelser omkring, skal den være stor eller lille 

Når du går igang med dine overvejelser om hvorvidt det skal være en stor eller lille hund skal man også kigge på hvilken slags bopæl man har. Bor du i lejlighed eller har du en have hunden kan rende ud i. Herunder har du tid til at gå ture med din hund flere gange om dagen. Nogen hunde kræver væstenligt mere motion end andre hvor nogen hunde sover det meste af dagen og måske egner sig bedre til dig eller jer som måske ikke har meget tid til de daglige ture.

Hvilken slags hunderace ønsker du dig 

Der er dem som elsker de små racer som kan ligge i sofaen eller kravle med op i sengen, så er der nem som elsker den store hund som samtidig kan agere en stor vagthund, man må sige størrelsen på hunden også godt kan være præventiv over for indbrudstyven. Hvem har lyst til at bryde ind til en stor hund på 80 kilo uanset om den ser glad ud eller ej. 

En utrolig populær race for tiden er Dogue de Bordeaux som også kalde den blide kæmpe, den er god til dig som ikke har har så meget tid til at gå ture og motionere med hunden for denne slags hund kræver ikke det samme som f.eks en lille jagthund. Denne type hund er dog en rigtig kærlig bamse hund på nogen områder selv om den godt kan se lidt voldsom ud af udseende. Man skal selvfølgelig heller ikke tage fejl for den kan godt være på stikkerne når den passer på sine ejere, den er en udbredt familie hund og passer på sin flok.

Du kan lære mere om Dogue de Bordeaux som familie hund her