Moden bevæger sig hurtigt

Som du helt sikkert ved bevæger mode sig virkelig hurtigt. Den ene dag er noget moderne og den næste dag bliver det erstattet af det hele modsatte. Det kan være svært at følge med, men vil du gerne gå moderigtigt klædt til hverdag, så kommer her en hjælp til dig. Nemlig mærket Prepair.

Prepair blev stiftet i 2013, så det er et ungt brand og det er bestemt en af dets styrker. Bag mærket står danske Lotte Moslund, der til gengæld har arbejdet med mode i mange år.

Hun har helt styr på, hvad der bevæger sig inden for modebilledet og det er hun klar til at give videre. Al viden bliver nemlig lagt i mærkets mange kollektioner, så du kan stole på, at Prepair står klar med tøj, der både følger trendsne, men også skaber nogle nye.

 

Ekspres og helt oppe i tiden

Prepair er et såkaldt ekspres designmærke, hvilket betyder, at mærket skaber kollektioner til årstiden.

Det betyder også, at Lotte Moslund står klar med 6 kollektioner om året, så enhver årstid kan komme an. Er du ikke klar over, hvad de nye trends bliver og hvor du kan finde dem, så har du altså svaret: at det sker hos Prepair.

Selvom mærket er nyt, kan det allerede tydeligt ses, at de ved hvad de laver. Udvalget af tøj går lige fra T-shirts, kjoler, nederdele, sweats, jeans og jakker og det største fokus, er også virkelig moderne: Tøjet er virkelig feminint.

Der er tale om blomsterprints, striber, lyse farver og lækre mønstre. Meget af tøjet vil fremhæve din talje og dine feminine former uden at være ubehageligt.

Prepairs tøj er nemlig det perfekte tøj til hverdag. Så selv hvis du står midt i den største tøjkrise, kan du blot tage det øverste i bunken af Prepair og være sikker på at se godt ud og stadig føle dig tilpas i det bløde stof.

 

Her finder du det fineste Prepair

Der er kulør og power på tøjet fra Prepair. Selvom det er feminint, er det det på en måde, der får os til at elske vores kvindekroppe.

Der er kantede detaljer og tøjet udstråler helt klart luksus. Her hos Choopin.dk fører vi items fra Prepair af netop den grund. Og så er det dansk.

Vil du gerne være sikker på at din garderobe følger med tidens modebillede, så er det bare at tage et kig her på vores store udvalg af Prepairs tøj. Det er selvfølgelig velovervejet udvalgt blandt Prepairs mange kollektioner, og du kan finde noget, du kan føle dig både feminin og afslappet i.

En af Prepairs største styrker er helt klart, at de ved, hvor de er på vej hen. Der er ikke et stykke tøj, som bliver designet til den kommende årstid, der ikke rammer plet i moden.

Og det kan altså være svært at designe til fremtiden, ikke desto mindre er det, det Prepair gør.

Har du ikke tjekket deres seneste kollektion ud? Så er det bare med at få tjekket vores udvalg fra dette lækre mærke i dag.