De flestes forældre har altid sagt, at man skal spare penge op, fordi man kan få brug for dem på et senere tidspunkt. Det er der ikke noget forkert i, og det har fungeret meget godt indtil for et par år siden. For at gøre det lidt mere klart, så mener vi, at man fik positive renter for at have penge stående på kontoen, og så voksede de sig “risikofrit” større år efter år på grund af løbende indskud i form af løn og selvfølgelig effekten af renters renter.

I dag skal man dog ikke forvente at få renter for at have penge stående. Jo, man kan måske få lidt under én procent et par steder, men det er med betingelser. Det er derfor ikke muligt for alle at få muligheden for at få en rente på deres penge i banken.

Hvad er mulighederne i dag?

Der er selvfølgelig mange muligheder i Danmark, og du benytter dig nok allerede af nogle af dem. Måske investerer du dine penge i aktier og meget andet, men er det virkelig vejen frem? Det mener mange eksperter, og det har virket i mange år. Generelt set skal man uanset hvad man investerer i diversificere sine investeringer. Du skal med andre ord sprede dine investeringer eller penge ud på forskellige ting og sager. Et hundrede procent at dine penge i aktier er derfor måske ikke verdens bedste idé, hvorfor man kan få inspiration til investeringer her.

Bitcoin er nok den nyeste form for investering, man kan foretage sig, hvis man anvender det ord for hele kategorien kryptovalutaer. Flere og flere investerer et par procent at deres samlede portefølje i denne kategori, og det har historisk set fungeret meget godt for dem. Ingen kan dog spå fremtiden, men det er vel potentielt en god investering, hvis man jo rammer rigtigt, og dermed er det et godt “frimærke”.