5 grunde til, at vi elsker charterferie

Over en million danskere tager hvert år på charterferie, og på trods af fordommene om denne type ferie er det ingen tegn på, at danskernes kærlighed til charterferien er på vej væk. Her får du vores yndlingsgrunde til, at charterferie er den bedste både at tage på ferie på.

  • Tryghed

Med en all-inclusive charterferie forsvinder de fleste bekymringer. Ingen pludselig udgifter, komfortable værelser og faciliteter, underholdning til børn og voksne og en sikker flybillet og hotelværelse, der er garanteret af et kendt dansk rejseselskab eller rejse portal.

  • Danske guides

Om guiden taler russisk, engelsk, eller svensk kan nogle gange være hip som hap. Det kan være svært at forstå og betyder, at man går glip af vigtig information og kommunikation bliver en langtrukken og sur oplevelse. Særligt med danske børneguides giver det en tryghed, børnene bliver underholdt af nogen, som både børn og forældre forstår.

  • Børnene i centrum

Charterferien er perfekt til familier med børn. Med et aflukket resort, sikre pools, barnevogne eller klapvogne, der er gratis, eller kan lejes, og underholdning til både store og små børn går der ikke lang tid, før både børn og voksne kan slappe af og have det sjovt. Og fordi så mange danskere elsker charterferien er der gode muligheder for, at både børn og voksne kan finde danske venner på ferien, som måske kan blive venner for livet.

  • Godt vejr

Om destinationen hedder Phuket, Gran Canaria eller Sharm el Sheikh, er der næsten altid solskins- og varmegaranti på en charterferie. Når vi bor i Danmark, hvor det er realistisk, at vejret hedder 7 grader med regn nærmest hver eneste dag på året, er det ikke svært at forstå, hvorfor mange af os stadig vælger charterferien år efter år.

  • Ingen feriemave

Opkast og maveonder hører ikke hjemme på ferier! Selvom det kan være spændende at prøve nye slags mad, kan det nogle gange føles som russisk roulette med mave-tarmsystemet på spil at kaste sig over lokale specialiteter. De fleste charterhoteller og resorts er dygtige til at lave lækker mad til vestlige og danske maver, så ferien ikke primært foregår på badeværelset og i hotelsengen. Ferierejser er bare noget der passer os danskere!

Der er mange flere grunde til at elske charterferien, så vi er ikke i tvivl om, at denne ferieform i den grad er langtidsholdbar. Mens nogle rynker på næsen af charterrejser, så slapper vi andre af og hygger os i en pool sydens sol med glade børn og en god bog.